Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


    0 0
  • 12/29/17--05:20: Benci
  • Like seriously??!!!

    I hate you blogger.

    I pour my heart soul and everything to write an entry but you wouldn't publish it for me???!!!!!!

    I wrote it like lima ribu kali omg

    Eee geramnya

    Nak nangis

    Eee!!!!


    0 0
  • 12/29/17--09:45: Little things about me
  • 1. I love writing
    2. I love music
    3. I love cake
    4. I love everythinggggg about KOREA
    5. I love Korean
    6. I love Kdrama
    7. I love Kpop
    8. I love Kshow
    9. I love Justin Bieber
    10. Can't resist Justin's beautiful voice
    11. I don't ship Jelena at first
    12. Only start shipping Jelena after they already broke up (2016)
    13. Jay Park is adorable
    14. Crooked by GD was lit and he himself was 😍
    15. To be continued


    0 0
  • 12/29/17--09:46: Hehe
  • My recent post
    Hehehe
    Lol sorry im just bored


    0 0
  • 01/02/18--06:03: Happy 2018
  • Hello everyone !

    Assalamualaikum.

    It's already 2018,happy celebrating! Tapi hari ni dah 2 hari bulan huhu
    So apa resolutions korang tahun ni??? Hehe...

    I don't have any specific resolution. I just want to do my very best in everything that i am doing and be genuinely happy about life hehehhe,,, also i do really want to achieve a veryyyyyyyy kebaboom results for my spm !!! Huwaaa pleaseeee pray for me. 9A plus, be mine.

    So this year also i had becoming unofficially EIGHTEEN omg! What is this????!! Lol very nervous to be honest and pretty kinda excited? Hahahaha lol im honestly so scared because this eight kind of mean almost adult??!! By the word adult i already frightened grrr,,, im still a baby ok life should stop kidding me sobsob

    Camne ni guyssssss hahahhahahaha hope everything went well la this year. Im so new to this big big biggggggg giant world oh i wish i will survive. No i need to. When my parents told me to go for driving class i be like nooo im not going to drive a car already do i?? Omg ma abah how can you put me on the road im still kid!!! Nooooo i hate this idea nooo but eee susah la macam ni

    Lol irony sangat. Masa kecik nak jadi org besar and when the time comes you be like no im still a baby heck!

    Hehehe,, btw being 18 means kau tak payah lagi nak tipu akak tiket wayang about your age. Ic tertinggal la apa la eee bongok la bila ingat balik hahahahahahahaha untuk bulan januari ni im so excited for ayat ayat cinta 2 hahahah jiwang teruks lol 11 januari di pawagam!! Who else excited for this movie??? Hehehe

    Aku rasa tu saja. Bye! ;p


    0 0
  • 01/04/18--18:32: 5 januari 2018


  • Birthday wishes went wrong!!! Sending sejak bbrapa jam yg lalu 
    Tips; bila hantar birthday wishes check balik send ke tak lagi or else jadi cam ni sekian . 

    Gane niiii???? Malas ah wish ke farah huwaaaa heeehehe,,,

    Sendingggg
    Sendinggggg
    Sendinggggggg

    Tua doh farah tapi tetap pendek tuwek haih

    0 0
  • 01/07/18--03:03: Peluang

  • Hello people :) hey it just me and izzah. Randomly picked this photo. Hehhe...

    Whenever i looked at this photo, i feel so loved by izzah hahahhaha idk but i sure know that i love her ! ;) rindunyaaa rindu plan double date tak jadi hahahaha 

    Last year (wow) last year im stunned by the words of last year. Huhu so sebenarnya tahun lepas we planned nak buat double date la kononnya. Izzah dengan tutttt aku pulak dgn tuttt ahahhajahahaa tapi aku cancel kan sebab aku rasa pissed off dengan tuttt ni hahahaha 

    Jangan salah paham aku takde relay pun dgn tuttt saja main main hahahha bongok la dia pun tak suka aku hahahahha 

    Eh no no ni dah lari from the real content of what i actually planned to write. Peluang?? So ada apa dgn peluang?? Peluang I'm talking here adalah a new opportunity that life rewards us each day. There is a saying said "Each day is a new Opportunity" 

    Some of us might not realizing it just yet but a new day is a new opportunity to be better yes better. Better than yesterday. So why not we appreciate each day and do something good and productive or just simply doing things that can make us happy with life and stop from being lazy. 

    I wrote this also as a reminder for myself. Lets be positive im every ways. Surround ourselves with positive people. Stop allowing bad thoughts consume us. We are more than we think. Life passionately i would said hehhe.. just be thankful for everything that happened in our life. Stop blaming ourselves for things that we not achieved yet. Take a good care of people arround us just just APPRECIATE EVERYTHING HAPPENED IN OUR LIFE AND HAVE FAITH ;)

    better days awaits!!

    #dontforgettosayAlhamdulilah hehhe spread love not hate see you in the next post !

    P/s: spm spm spm spm spm (im so worried guys)

    0 0
  • 01/07/18--11:16: Rania

  • Hey there! Three am post here. 

    Hi everyone,, it just me, rania, seketul jerawat and sape kat belakang tuuuuu hehe

    Omg i miss this girl so muchh rindunya rania... raisya rhea punn tapi rania la paling rindu hahahaha 

    Last month dekat sahut tiap kali hari khamis mesti pegi taman lepas prep dgn aida sbb nk main ngn budak budak uwaaa rindunyaaaa. Solat asar ke laut hahahaha balik dorm nk dekat 6 setengah 5 minit sebelum maghrib baru nk asar Astaghfirullah jahilnya saya

    Bila lagi boleh jumpa rania kekgi mesti rania dok ingat doh kak ain  T^T



    0 0
  • 01/08/18--06:20: Spm
  • Bestnya suara najwa latif alahai ter feeling pulak aihh sorry sorry

    So i'd been scrolling twitter baru je sakni ya Allah and i saw this one tweet talking pasal bio dan entah mengapa rasa meremang weh dan nak nangis!! Takut!!!!! Bukan setakat bio je semua subjek takut wehhh!!! Ya Allah lets not talk about spm boleh tak people

    Takuttttttt usaha seciput. Cam mane nii . Since December last year i kept thinking about my biggest regret that i had done in secondary school. The very firstt one is this regretful feeling for not studying hard enough especially time form 4. So adik adik dengar lah what i want to tell ni time form 4 tu belajar lah elok elok spm sekali je weh. Form 1 form 2 form 3 tu takpe lek lek je . Tapi janganlah tak study langsung cuma janganlah study serius sangat sampai depressed haaaa

    Tapi aku tahu korang bukan dengar pun nasihat aku ni kan sebab aku pun dulu cam tu gak hahahahah so takpe lah chill je lah you only live once ke gane??? Huhu

    2 tahun akan dtg aku nk tgk balik post ni dan nk tgk masa tu macam mana pulak. Aku rasa mesti aku akan cakap alahaiii spm je kot kenapa nak takut cangattt ainnn hahahahhahahahaha

    Lol sebab dulu time pt3 bukan main stress jeles cg tak bagi perhatian pun kat form 3 sokmo form 5 form 5 form 5 blerghhh hahahah naik form 5 baru paham sebab apa rasa cam tu lewlszz

    Tetapi secara rasionalnya my 18 y/o self does think that spm is indeed important and crucial. Time ni lah nak tengok hasil daripada belajar 13 tahun. Masa ni lah jugak nak balas jasa mak ayah yg dh banyak berkorban dgn menghadiahkan kejayaan kpd mereka acewah . Spm where everything begins dush

    Goodluck people (in whatever you're doing) :)


    0 0
  • 01/09/18--23:15: Bullet Journal
  • Hello people!

    Hi lately I've been enjoying myself doing a bullet journal :)))
    Sebenarnya dah lama dah teringin nak buat tapi tak terbuat  buat jadi tahun ni alhamdulilah akhirnya terlaksana.

    Aku first buat masa 2hb haritu tapi buruk sangat jadi buat balik tapi childish sangat warna warni hahahhaha tapi takpe la tu utk sementara. Kita try and error dulu sebab aku ingat nak beli buku baru sekali dengan pensss markersss brushessss watercolour haaaa heavennya!! Hahaha

    Serious bosan weh duk rumah aku hari hari marahkan diri sendiri ye lah i cannot stand being not productive!!!! Almost dua bulan mempishang kat rumah i need new environment!!! Ma abah tlg la faham uwaaaa

    I do need new environment but at the same time i don't want to leave home (kau rasa?????!!!!!) sedih la aku dgn insan bernama ain ni T^T stress(la sangat)


    0 0
  • 01/13/18--02:57: Law of the Jungle
  • Ahhahahahhahahahaha  poster terhodoh di abad ini

    Ya Allah kuatkanlah akuuu hehhehehehhehehe!!!

    Kalau diaorg tgk ni sumpah kena maki aku setahun dok pun aku tak leh blogging dah sebab ada org report aku kat blogger hahahaha

    Bukan apa aku tetiba terfikir kan best kalau dpt buat law of the jungle versi malaysia ngn dak dak dvs hahahahahah bengongla. Izyan sbg byung man hahahahahha uwaaaaaa hahahahhahahahahaha

    Mampukah kami survive??? Jeng jeng jeng nantikan,

    Law of the jungle in perhentian hahahahahahagphahahahaha

    Ok lah nak sambung gelak jap bye!

    0 0
  • 01/23/18--11:35: Hehe
  • Hello lama tak menulis.

    Bila time tak menulis banyak je idea untuk content tapi bila dah start typing tiba tiba otak jadi blank tak tahu nak tulis apa. Mungkin sebab tu la masa dekat sekolah time belajar menulis karangan cikgu suruh brainstorming dulu. Ni mesti kes tidak mempraktikkan apa yang di ajar. Mintak ampun cikguuu

    Em,,, apa nak diceritakan ye??? Tak tahu lah takde ilham pulak sekarang ni lol takpe la jumpa next entri ok bye ! ;p


    0 0
  • 01/23/18--11:48: Faces of Love
  • Lol tak de idea nak tulis apa..

    Dah nak masuk bulan dua dah uwaaaa!! I had been doing NOTHING PRODUCTIVE since last year. Damn!!! I REALLYYYYYY HATE ME MYSELF LIKE UGH!!!! Sedih siot uwaaa

    Ok so this month uri unnie hehe Suzy unnie ahaha keluarkan her second album! Guess who is excited??? Yes ME ! YA Allah the first teaser of the tracks wass damn superb habis dan beberapa hari lepas the music video was out on youtube! Hearing to the song, my ears had been blessed!!! The music wasss really soothing and the lyrics was really heartbreaking!!!

    I don't know why but i was so immersed into the song that i almost shed tears like seriously!!! Memang best la lagu tu. Not to mention suzy and the boy acting alahaiii hensemnya laki tu hahahaha eh lupa mention tajuk lagu. Tajuk dia ialah I'm in Love with someone else.

    Tengok tajuk pun dah boleh agak storyline dia kannn memang bestt la album suzy kali ni. Hehhee baru dua album kot. Looking for the next song pulak holiday!

    Btw kan bila aku dengar lagu tu aku jadi macam sedih gila bila ingatkan balik how i actually was sooo happy  bila dia break up dgn lee min ho. Takdelah so sangat ok betul ni sebab dulu sebelum aku ship dia dgn jong suk aku memang ship gilaaaa diaorg dua tapi sejak wyws ni hahahha ter tak berapa ship pulak. Tapi,,, lepas dgr lagu ni kesian weh kat Lee min ho!!! Oppa!!!!!!!!!!!!

    Ehhh noo tak lah aku tahu kalau lagu ni untuk lee min ho ke apa. Aku macam agak je la sebab memang fit dgn situation diaorg hehehe jangan kecam ke apa lak ok bye adios!

    Jjirit jjirit! Hahaha ;p


    0 0
  • 01/25/18--08:19: Scholarship
  • hello semuaaaa

    hehe...

    hai saya baru je lepas survey pasal biasiswa uwaaaa...

    i never thought that nak isi biasiswa pun boleh berdebar debar tup tup (?) just imagined how much i lack in confidence!!!!!! tetiba teringat time interview YES uwa!!!!!!!!! sedih weh hahhaahah dan
    tetiba pulak teringat kat zeren hahahahaha

    dan,,,,,,,,

    tetiba pulak teringat kat syukur omg kiut gila adik syukur kat US tu hehe...

    ada tak sape sape ber masalah macam aku? bukan apa tak konfiden lah weh!!!! aku sekarang ni kalau dapat sambung belajar pun dah cukup bersyukur dah wehhh be it matrik ke asasi ke A LEVEL KEEEE WHATT! hahahaa

    aku rungsing la duk pikir pasal sijil ni weh... menyesal tak aktif dulu ahahaha uwaaa sijil yang aku dapat selama ni seciput je dan ada yang misplaced !!! T^T  jadi pengajarannya,, bergiat aktif la dekat sekolah dan sijil tu lepas dapat simpan elok elok jangan buat endah tak endah je kalau tak jadi macam aku rungsing weh tapi japp betul ke penggunaan endah tak endah tu ? hmmm..

    ok jumpa next entri bye oh dan doakan aku eh,, semoga dipermudahkan segala urusan pasal nak sambung belajar ni dannnnnn,, doakan result spm aku gempak sebab aku hari hari di datangi perasaan nervous memikirkan result spm!!!! tengok je tweet pasal spm rasa macam aaaaaaaa jangan muncul!!!

    ok salam bye!

    muchhh love,
    ain d(ew) ;p

    p/s: i fucking LOVEEEE the unit!!!!!!!!



    0 0
  • 01/27/18--01:10: Euijin Bigflo




  • hello semuaaa!
    hai!

    happy saturday!!! hehehe...

    sape layan the uni+??? omg aku head over heels dah ni pleaseeee help me im not oKkkkKkk ! so far,, this is THE BEST EVER competition show(?) or what it should be called?? sorry tak tahu. best ever everrrr everr laaa

    aku kalau tengok ni memang emosi habis. kadang gelak kadang datang mood sendu kadang menitik nitik air mata uwaaaaa tapi biasanya tersenyum simpul macam senyum kerang? hahahha boleh bayang tak cam mana??? hehehehehe fangirl or fanboy je paham senyum yang cuba aku terangkan ni kan ?? kan??? ke tak paham jugak?!

    lol hehehehe kalau suruh pilih sorang memang sampai bila bila tak boleh nak pilih yang mana aku paling sukaaaaaaaaaaaaaaa tapi aku adalah shortlist yang aku suka. post ni pasal euijin sebab aku baru lepas tengok episod 10 eujin daripada ranking number 9 jadi candidate untuk ranking first!! i WAS SO HAPPY AND PROUDDDD FOR HIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sebab tu la tulis post ni sebab eksaited hahahahaha

    tapi,,, first ranking ialah JUN! jun pun aku sukaaaa tapi antara dua tu aku sebenarnya harap eujin dapat first tapi dapat second pun okk dannnn aku jugak happy untuk jun sedihhhhhh weh sendu jap dengar ucapan dia :'''(

    ok kepada korang yang baca entri ni aku sangatlah rekomenkan tengok the unit sebab memang best!!!! dan lain daripada yang lain!!! apa yang lain? nanti aku tulis kat next post ok :)


    hehe ok la bye nak sambung tengok ni sebab nak catch up episod!! huhu annyeong!

    Image result for euijin bigflo gif
    </3



    0 0
  • 01/31/18--13:23: Its february 2018!!!!!
  • Hello so im back!!! Its february !!!! Happpppyyyy february semua ahahhaha...

    Ok tbh nak tunggu bulan januari habis tu rasanya memang macam aikkk bulan satu lagi??? Tapi sekarang ni bila dah masuk bulan dua rasa macam,, omggg bulan dua dah!!!! Uwaaaa hahahahah tetiba sedih lol! Tak lah aku rasa sedih sebab masa aku berlalu dengan mempishang je kat rumah tak best langsunggggg

    Dan!!!!!!

    It freaks me out every single day. Every. Single. Day. To think about result SpM!!!! One month plus plus until result!!! Omg takutnya awak awak semuaaaaaa doakan saya!!!! Oh Tuhan,,, takutnyaaaa do grant me flying colours for my SPM :"(

    Rasanya salah satu sebab aku akan upload entri adalah bila mana aku bosan tak de menda nak buat lol dan ni lah di antara waktu waktu itu. Serious talk la (demm macam serius sangat je eleh blergh) aku rasa semakin hari hari hari aku semakin menbosankan lah uwaaa sedihnyaa rasa macam tak tahu dah nak buat apa. Rasa macam dah buat semua benda lol jadi,,

    Jadi,,

    Sebab tu la aku ingat nak cari kerja hahahahahahaha bila duk taip ni rasa macam erghhh lol aku kerja?? Damn hhahahahhahaha baru aku tahu kenapa parents aku masih tak percayakan aku lol aku pun rasa macam tak berapa nak percayakan diri sendiri pulak rasa. Ehhh tapi no no chill ain kena steady ahhahaha

    Hehe ok lah salam satu februari bye!!

    Hashtag happyyyyyyyy birthdayyyyyyyyy dania iwanie aka puteri yang tak berapa nak puteri sangat hahahahaha omg rasa macam kena tulis birthday post untuk dania hehhe,,, ok bye !!!! See you in the next post
    Annyeong seyooo


    0 0
  • 02/03/18--19:50: Home Alone
  • Hiii hahhahaha

    Ni first time setelah sekian lama menaip entri pada waktu tengahari hehhehe

    Hahahhaha ya Allah tak boleh nak fokus menaip sebab ada manusia kacau kat sebelah ni. Cuba la teka sape uwaaa

    K untuk kambing...
    L untuk lembu....

    Selamba benor dia duk nyanyi sebelah kita hahahahha nasib baik comel uwaaaa sabor je la

    Hari ni aku kena berlakon jadi bubbly bubbly gitu hahahha layan je la si haziq ni

    Nak tu nak ni nak tu nak tu nak ni nak ni haaaa takpe takpe kita layannnn jangan sampai menangis sudah

    Eh tajuk home alone tu tak boleh pakai sangat la ni lebih kepada home altwo(?) hahhaha

    I've been saying these since morning;

    "Comellnyaaaa haziq niii comelnyaaa.."
    "Pandainyaaaaa haziq nii pandainyaaa..."

    Ya Allah wahai ma cepat la balikkkk

    Cepat laaaa

    Uwaaa ok la bye!

    #iamagoodsister #kindandpretty
    #noiamnotkidding
    #iactuallyam


    0 0
  • 02/04/18--05:55: Ukhwahfillah
  • Hehhehe tajuk entri fuhhh

    Hahahhahaha!!!

    Damn i just LOVE MY FRIENDS!!!!!!

    hehhehe writing this entry wishing that i could tell this whole wide world how much I LOVE, ADORE AND CARE FOR THEM!!!!!!!! OMG I JUST LOVE THEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    don't have to list out the name. If you genuinely feel like you are my friend then you should now that I LOVE YOU YES AIN LOVES YOU!!! WEKKKK hahahhaha

    Sejak usia menginjak remaja aku mula belajar apa itu ikhlas tau. Bagi aku lah kan benda paling penting dalam apa apa hubungan la lebih lebih lagi friendship ni kan adalah ikhlas.

    Serius. Aku kalau berkawan memang ikhlas nak berkawan. Sebab tu la kadang kadang aku sedih yang kawan macam nak tak nak ataupun ada ulterior motive ke ya ampun mintak jauh. Dah la aku malas la nak ulas panjang panjang pasal benda ni almaklumlah masing masing ada pendapat masing masing. Takpe jangan risau, kalau ada rezeki satu hari nanti aku keluarkan buku pasal perasaan ni acewahhh hahaahha support la sikit wekkk

    Even so, aku bukan lah kawan yang terbaik. Aku adalah apa adanya aku. Tak terungkap kata syukur for how i was blessed with kind and great friends. Thank you Allah thank you. Alhamdulilah.

    One of the thing is I AM SO FUCKING BAD AT COMMUNICATING AND EFFORTS HAHAHAHA LOL I AM SORRY!!!! UWAAAA
    dan aku mungkin macam seems no to care but i care. I do care. Cumanya i just dont know how to show it and in fact i don't really like to show it.

    Hahahhaha terpanjang pulak dahh la bye! 💞💞


    0 0
  • 02/04/18--20:04: Bahasa Melayu
  • Hahahahha when your brother tiba tiba menjerita dok tahu gapo nok uwaaaa hahahhaha sabor je la.

    I was tweeting about bahasa melayu with my classmates hehhe. Sekadar mengenang waktu waktu indah semasa belajar bm dulu dulu ahahaha... indah la sangat.

    So tahun ni eh tahun lepas akhirnyaaaaa !!!! I got to learn bm with encik roslan hahhahahaha a k a cikgu lan. Bila aku bagitau adik aku pasal cikgu lan adik aku kata dgr nama geli doh hahahahhaa omg kurang ajar punya adik.

    Hhahahahha noooo mana ada aku crush kat cg lan. Hahhahaha geli bhai... tapi semua kawan kawan aku kata aku macam macam hahahahhahaa bukan apa aku cuma minat untuk belajar bahasa melayu. Tu je hahhahaha #bahasajiwabangsa duh tetiba teringat sajak gelanggang. Perghh sedih lak.

    Tapi kan aku macam adore la cikgu lan ni hahahahhaha aku ingat lagi first time kelas bm omg dok tahu nok tgk mana doh cikgu hensem ngat ekpun debor kita hahhahahaha eh sabor lu btw cikgu lan sudah berkahwin dan isteri dia ialah cikgu kimia kesayangan kesukaan aku. Serius adore gilaaaa cikgu zila💞 indeed i was soooo grateful to learn chemistry dengan teacher start daripada form 4 lagii. Rindunya teacher. Rindunya kelas kimia. The best cikgu kimia ever la!!! Hehhe..

    Haaa dan ingat tak lagi entri aku pasal rania?? Haaa rania tu salah seorang anak kepada pasangan tersebut. Hahahhaha tapi kan cikgu lan ni ye macam bajet bajet cool gitu hahahahhaha ni kira macam mengumpat cikgu sendiri ke??? Ya ampun tak berniat macam tu pun #mengumpatstarterpack #taktakbukan betul ni betul just nak share cerita je hahahahah...

    Tak tujuan sebenar tulis entri ni sebab aku teringat time spm masa paper bm which is first day spm! Damnnn berdebar terukssss !!! Guyss doakan lah aku dapat A plus spm guyss uwaaaa

    Bukan apa hari tu sumpah aku macam ada sindrom writers block gitu ke apa eh orang panggil.alaa bila kau stuck takde idea nak tulis apa. Sepanjang form 5 masa spm sebenar aku tak dapat tulis 7 perenggan. Hanya 6 perenggan je dan tak cukup masa sangat. Last perenggan isi ya Allah memang tulisan yang menceritakan ke tak sempatan aku utk siapkan esei. Lepas isi tiga aku terus buat kesimpulan dulu baru la sambung isi yang ke empat balik ya Allah memang nervousss gilaaaa. Time tu memang aku ambik masa lama la nak start tulis esei sebab tak ada ideaaaa

    Serius stuck gila. Aku rasa macam nak ambik mathurat lepas tu baca sebab nak tenangkan diri. Aku rasa macam aku berdebar gila kot lagipun first day exam kan. Masa pt3 pun gini gok. Still vivid in my mind acewahhh

    Haaa dan tetiba la aku terfikir hari ni kenapa aku jadi macam tu kan aku pun teringat balik last kelas bm dgn cikgu lan,, aku tidur!!!! Yes!!! Uwaaaa sedihnyaaa menyesalnyaaa tapi hari tu memang mengantuk gila!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gila gila!!!! Aku mana pernah tidur time bm ok hahahahaha ada la kadang kadang sengguk kot. Faham dok sengguk tu menda?? Hahahahaha

    Cikguuuu saya nak bagi A plus ke cikgu.. cikguuuuuu

    Ya Allah grant my wishes ya Allah, semoga i got all A plus for each subject...

    Ok la bye.


    0 0
  • 02/09/18--08:00: 8 Februari 2018
  • hello people! Assalamualaikum :))) It is sembilan februari 2018 today hehehe..... date where one of my long-last-period-bestie-friend (perkataan apa ni?????) was born hehehe... remember when i said that i feel like writing about dania on her birthday and i tak tulis pun?? hahahahah so me................ #sayarasasayasukasembang hahahahahaahhaha ehhh haaa hari ni birthday aida pe ie how you even spell 'pe ie' hahaha nevermind... aida ni one of my kawan paling lama sejak 2007 lagi OMG SEKARANG DAH 2018!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WE HAVE BEEN FRIENDS FOR ALMOST ELEVEN YEARS WTF?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! damnnnnnnnn WE HAVE BEEN THROUGH A LOT ! GADUH DOK KAWAN WHATEVER you name it but im glad that doesnt last forever. after all those who truly loves, never stop loving right??? hehehehe.... dah la tak nak cakap panjang. i want nothing but to remain this friendship forever hereafter.. inshaAllah. I wish nothing but happiness for you aida.. sound cliche, but i really mean it. When it comes to birthday wishes i always wish my friends for their happines. seeing them happy make me happy also i love them sooo much and i realllllllyyyyyy want them to be happy always!!!! no sad sad ok :'))))) alamak sekarang rasa bersalah untuk dania since i didn't wish to her properly. i just said selamat hari putrajaya(but i wrote them with lotssssssss of love while thinking about her and how much i miss her :( ) hehehe she always talk about putrajaya thingy which is hari wilayah sama dengan hari dia lahir jadi putrajaya kena ni tu sebab hari tu cuti bla bla bla hahhahaa layan je la... daniaaaaa,,,,,,,,,,,,,,, ain is sorry happy birthday dania. wish you love and happiness. you are the best friend i ever had!!!!!!! eh eh Aidaaaaaaaaa hehehe... AIDA dok sabo nok hang sama!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaha nok ngecek awok suruh belanja ni hahhahhahahaahha love love love love love loveeeeeeeeeee, aindyousofunny

    0 0
  • 02/11/18--11:20: Tok Raja Ri 8

  • Hello meet my lovely 'dormmates' hehhehee... takde la lovely sepanjang masaa hahahaha... OMG I JUST MISS THEM LIKE A LOT OF A LOT OF A LOT man you get me??? Nahhh it's ok.

    Rindunya... i swear this is the best dormmates sepanjang 5 tahun duduk asrama. Rindunyaaa... terlalu banyak kenangan manis pahit masam masin sedihnyaaaaa rindunyaaaa rindu rindu rinduuuuuuu!!!

    There is sooo much things i love about them but let me just point out things that annoyed me the most ok hahahahahha.., please keep this as a secret, don't tell them hahahahaha..

    First, I AM VERY ANNOYED WHEN THEY MADE NOISE WHEN I TRY TO SLEEP UWAAAA GERAMNYA tapi aku tak boleh la nak salahkan diaorg sbb ada masanya aku pulak yang buat bising bila diaorg tidur so dari situ la kita kena belajar toleransi ye kawan kawan...  but one thing for sure bila duduk ramai ramai ni have some sense and respect la ye.. jangan asyik nak menang je.... (God, please let me have a nice and fun roommates for college....)

    Hehe,, sebabtu la selalu pergi dorm mpp1 hahahaha... i just love their dorm(i also love my dorm too hehe)

    Second is,,, dah takde tu je kot???? Eh jappp no no ada lagi kot? Ahhahhahah tapi takpe la... lol

    Hehhee takdelah annoyed sangat lol time terjadi tu annoyed la tapi sekarang rinduuuuu.... takde sape dah nak buat bising time aku nak tidur. Tidur pun sorang sorang je..,., sedih weh uwaaa rindu sangat asrama life huhu ok lah selamat malam semua, adios! 

    0 0
  • 02/14/18--06:24: UPU
  • Hello semua...

    Budak budak spm 2017, korang dah beli ke belum pin UPU??? Haaaa beli la cepat cepat..

    Tak de lah sekarang ni aku sumpah konfius ni nak isi u mana 😭😭😭

    Adalah beberapa pilihan tapi tu lah.. uwaaaa camane kalau salah pilih ke apa  ke kan...

    Kat twitter ada cakap baik buat diploma tak payah foundation.... mula mula aku memang nak buat asasi tapi bila dah macam ni tak tau mana lagi okey... memang la masing masing ada pros and cons tapi tu lah,, adoilahhh kan dah konfiuss!!

    Lepastu pulak ada yg cakap uia tak best pulak... aku dah la berminat dgn uia ni.. sebab course utk foundation ada banyak dan menarik tapi adoi...

    Tak tahu la macam mana... korang mintak u mana??? Course apa????

    Pening!

    Bye..


    0 0
  • 02/15/18--03:38: Cream Puff
  • Hello

    I was scrolling my instagram feed and went to watching instagram stories until i saw aliya''s story about her posting picture with cream puff inside... ala creampuff tu kuih kastard tu... yang sedap tu ala....

    Sedapnya!! Tetiba rasa craving.... you know when you cannot stop thinking about it and just by the thought of it you feel like drooling(?) something to do with air liur hampa macam nak meleleh alamak pardon me for tak senonoh word i used. Man, i just bad at describing things....

    Writing this entry seems like totally a bad idea.... i just feel like craving craving craving craving for it even more.... the nearest store i could only think of getting it was like 100 miles from my house nahhh just kidding.....

    Serius rasa nak makan... pernah tak rasa macam ni??? Hahahnaha kalau aku la ni bukan kali pertama tapi tu la tetiba rasa macam nak menaip pasal si cream puff ni plus i couldn't think about anything else rather than that deliciously mouthwatering-ly sedapppppp-ly and cute little-ly cream puff....

    Oh btw kan korang pernah tak lupa nak makan??? Emmm camane ekk nak terangkan??? Ni baru je berlaku kat aku beberapa hari lepas... aku lupa nak makan nasi lemak yang aku nampak pagi tu... aku teringat balik pun malam tu... dan aku rasa macam nak nangis sedihnyaaaaa

    Rasa tak boleh nak maafkan diri sendiri sebab lupa nak makan nasi lemak...................

    P/s: I LOVE nasi lemak, effortlessly, unconditionally fuhh

    Oh cream puff, lets meet in my dream tonight.


    0 0
  • 02/17/18--00:44: Pyeongchang 2018
  • Hello...

    OMG seriously why is there soooo many talented people out there?????

    18 and still a potato. That's me while other, 18 and is a gold medalist at olympics..... i feel timid uwaaaa sedihnya....

    For those who already figured out your talents, have no doubt about them... work your talents towards your dream.... as for me well yeah I'm still figuring them out(actually doesn't know anymore,I'm like TT) maybe being ordinary is my talent uwaaaa huhu takpelah sis redha...

    They all are so freaking amazing fabulous well talented skaters!!!!! I am so proud of Julian Yee who is MALAYSIAN skater. Fuhhh sungguh bangga... almost shed a tear :") lol i actually did... taklah aku macam tak boleh la kalau tgk competition ni rasa macam asdffghjjkl haaaa rasa apa tu agak agak ye???? Aku pun tak tahuhuhu

    Oh aku tgk yang men. The winner is NATHAN CHEN(legit so handsome*heart eyes*) U.S. skater.. very heart touching moment when he cried.... and yes he is only eighteen years old. Oh Tuhan, what I've been doing my whole life?? :")

    After watching that i suddenly figured out whom i wanna get married to in the future... hahahahaha im going to marry ice skater athlete.. hahahhahahaha lol kamek gurau jek.. ;p

    Ok lah bye!


    0 0
  • 02/20/18--23:45: Cooking Fever
  • Holla!

    Hehe ain here...
    Emm so i don't feel like writing entry for blog kebelakangan ini... hahaha tak tahu la kenapa... lagipun tak tahu nak tulis apa..

    I've been staying at home for months.., my dad was super busy this days. He had been working on weekend also... i am so bored. There was nothing to do. I'm thinking about going to my kampung and stay there. Damn things will turn out great since i can meet many of my friends there!!!  Serius tak sabar. Tapi bila??? Hmmm

    Sekarang ni i just watch movies drama and youtube to fill my day supya tidak lah kosong sangat.. and i also into games. For now i play cooking fever hahahah which is my third game because the other two became boring already. Besides for this game I've been playing until now, ada cara nak dapat gems!!! Holla im so happy lol yes it's cheating tapi this is the only way to make the game more enjoyable!!!

    Oklah till we meet again Assalamualaikum ;)


    0 0
  • 02/21/18--09:36: Coco
  • Heyy so it's me again em yeahhh hahahaha sekali start tulis tak boleh berhenti pulak rasa nak tulis je.

    So I'm gonna write a review pasal movie Coco. I actually just finished watching it just now and i feel like writing about it so yeah here i am...

    I know I'm late hahhahaa. So without sembang sembang let's get to the point. Okey first if you are doubting whether to watch it or not then yes you should watch it!!! This movie is very light and fun and ashshystsbs yes it was GOOD!

    It contains very loving messages mostly about family. God i loveee my family :") there will be scenes where you most likely to shed tears. Oh papa..

    I mean just go and watch it!!! Mama coco, i don't know i just love her so much!!! She is so cute and so does her great great grandson Migail! Hehe...

    I wish i watch it earlier at cinema...... hmmm

    Ok gotta review some more movies later! Gracias!!! Ehhhh hahahaha

    Bye!

    Oh overall 9/10 💖👅👋