Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


(Page 1) | 2 | 3 | .... | 8 | newer

    0 0
  • 09/19/12--03:06: Wordless Wednesday #3

  • 0 0

    salam semua,, jom tgk senarai buku yg nak dibeli tu.. saja je..hari ni g ronda website pts nak cari buku2 best untk beli.almaklumlah,,lps  upsr ni xde apa ug nak dbuat..so,,saya berhajat nak beli novel! nak baca novel tuk mengisi masa lpng ngan perkara yg berfaedah! ohh gitu! :) habisnya rutin seharian d rumah tgk tv => makan => tgk cerite korea! wajib nih! => surf internet. tu ja! jadi saya nak la beli buku novel ni ^-^ hrp my abh bagi ler.. ^,^ huhu~~ k,,,jom scroll ke bwh..cpt2x!


    dh lama dh nak kan buku ni sbnrnya!..xoxo..best tau..,eh tak, best giler! ni wajib ada dan baca..sbb tulah buku ni di list yg pling ats!! xoxo.. :)


    ha yg ni pun best!


    comel ja cover dia kan! tertawan ngan wrna hijau epal ler pulaks!


    ha..terliur tgl roti tu.. meleleh air liur..yekss!! >,<


    ha..yg ni murah je hrganya tau!


    ok tu ja...senarai untk dbeli..tapi belum tentu dpt semua...kalau boleh beli pun 1 atau 2 ja..whatever and ever ler i love novel laili much!XD stakat ni saya dh berjaya kumpul enam buah buku novel dah..cmpur ngan my adik! =,=" huhu~~ jom share ngan saya pasal buku2 novel yg best!!komen ler awk! ;) sharing is caring lorh!


    0 0
  • 09/26/12--06:49: Wordless Wednesday #4

  • 0 0
  • 09/28/12--03:37: Oh Blog!
  • Salam semua..skrg ni blog saya dah berwjh baru!dah tgk belum??aiyo..mai la singgah tgk..simple tak???okla tu kan..ce komen kalau ada yg tak okey..jgn malu2..taip ja..haha =D .ok untk pengatahuan semua,saya ada buat blog baru.blog tu khas untuk tutorial ja.feel free to visit my new blog tu?? click sini.ye yunks! ;) mekaseh..haha..entri ni sbnrnya nak kasi tau psl blog berwjh baru ngan nak promote blog baru tu ja!haha.. whetever n ever ler.. kelip2 mata,bye2.. XD i nak tgk running man dulu
    mode:tgh geram ngan sorang kawan saya ni..tak guna kau kwn.i hate u! :P

    0 0
  • 09/29/12--03:04: Make Up

  • hai semua,,salam 1 blogger! =) ok hari ni nak citer psl makeup ni..sebelum tu kita keluar dari tajuk jap..ok hari ni saYA duk rumah je. sbb abh saya g kl.ok lps tu my adik yg 2org tu pegi pustaka.. saya malas nak ikut..s0ri! =_=" jadi saya duk kt rumah ngan ma dan adik yg bongsu tu je...dan kebosanan tu saya gunakan untuk calit eyeshadow,gincu ngan blusher kat muka! huh ok..j0m arr tgk g,br kat bawah ni! ;)



    yg ni sebelum saya calit eyeshadow segala mcm hal tu..opss lupa nak kasi tau..bukan calit kat muka saya ye yunks! ^,^

    ok ni selepas saya calit..rasanya lagi lawa lorh! ;)


    lawa x lawa x??lawa kan?? huhu~~

    ada lagi satu..tapi yg ni mata dia yg sebelah lagi tak dicalitkan ngan eyeshadow..haha..ni first time buat.so,tak yakin sngt,...dan inilah hasilnya...jeng,jeng,jeng,,,



    ni lawa jgkkan??makeup yg ni nmpk neutral skit kan??hurmm,,tak lawa? lawa aper..! dia punya bibir tu saya rasa cntik,eyeshadow pun,blusher pun..cun ! :) ;)

    ok tu saje coretan hari ni...bubye..saya nak pi mkn keropok lekor ni!!nyum~nyum....


    0 0
  • 10/02/12--00:41: Lee Hyun Woo

  • salam semua,,ok hari ni nk bagitau kat semua peminat Lee Hyun Woo ni yg hyun woo oppa ni akn dtg Malaysia.. wah!! best gila!! kalau boleh saya mmng nk pegi..tapi... >,< ok.bolh tlg dptkan autograf dia untk saya??boleh ke??saper yg pegi ce try angkat lappy or computer korang tu n then campak.. ce buat,,nk tgk ni lol! ^^ tlg ler...merayu sngt ni..hadiah upsr.. haha..result pun x keluar lagi.. hyun woo oppa ni antara my bias le!!dia comelkan??arrghhh ok..ckp lah bab gtl2 kat sini.. ok korang kalu nk tau lebih detail boleh pegi sini => hyun woo oppa 4ever!


    ok.korang ada tgk citer to the beautiful u tak?? ok ada... best gilakan?? ok i think best gila kot..sbb saya dh jadik gila dah ni..!! ok stop merapu.ok,,korang ingat tak part yg hyun woo oppa tu nyanyi kat go jae hae(unnie sulli) tu..alaaa yg tu tu tu..yg masa diaorg ddk kat homestay tu....sweet kan?? ce try tgk! :) ok..wasalam..bye ^^ note untk korang,pause dulu lagu.then enjoy the video! ^^


    0 0
  • 10/03/12--00:27: Wordless Wednesday #4

  • notes:click the image to see the words,thanks!

    0 0
  • 10/03/12--21:16: Perkhemahan

  • Assalamualaikum ^^

    hi,hi,hi.. :) hehe..ok pasal perkhemahan??hari ni sklh saya buat perkhemahn..sekolah korang dah lps berkhemah dah ke??belum berkhemah ke??tak berkhemah ke??ce citer2.. ;) ok thun ni kami berkhemah kat balai bomba..hurmmm unik kan??enthlah...apa kata korg,,pelik pun ada lolz..hihi..ok memandangkan saya akan meninggalkan blog tersyg ni..ekeke.. saya nak minx korang tlg la tgk2kan..mana la tau kan ,,ada hacker2 yg tersesat tu singah sini..alamatnya,,mengamuk la bdk kecil yg grng ni..huhu~~ -.- ok,,skdar ni sajalah coretan yg pendek dan merepek + merapu = mengarut ni..apapun saya teruja nak pi khemah!!sbnrnya sblm ni mmng tak teruja langsung!why??? coz saya xleh tgk citer ttby(to the beautiful you) haha..nmpk mcm sbb bodoh je kan??apapun,,dah tgk dah 2 episod tu kat utube...thanks kepada pengupload tu..haha..ok bye,,,walaubagaimanapun saya ttp takleh tgk citer running man ngan strong heart.. :"( sedeyh ni!pujukler.. huhu.. ^,^ whatever ler kan??asal dpt tgk citer ttby.. hihi..happy lolz...ok wasalam.. :)
    salam sayang,

    ain 



    0 0
  • 10/06/12--23:02: ??


  • what i feel right now??hurmm i dont know.sad maybe..??=(

    0 0

    hai n salam.ok memandangkan saya ni tgh duk dlm mood rajin ni...konon -.-" ok la saya kasi chan untuk korang request header percuma je tau..terhad untuk 5 org je.. insyaAllah kalau rajin kita upkan dari 5 ke enth...anyway ada ke yg nk request??? ok cepat2.. ;) syarat2nya sng je..

     follow blog ni... terserah ok.. tak paksa ;)
     like my fanpage.. pun tak paksa..terserah ;)
     nyatakan:-
    => tajuk header yg korang nak, *wajib contoh: my online diary
    => gambar kalau nk letak *sunat
    => width  *sunat contoh: 800 px
    => font  *sunat contoh: lemons can fly
    =>lain yg korang rasa perlu ada kat header tu  contoh: tulisan berbackground
    apa yg perlu dinyatakan ni korang wajib nyatakan kat kotk komen tmpt lain tak dilayan :)

    ok.trimas.. ader ke yg nk request?? ke aq tgh syok sendiri ni??? ok whatever ler.. bye ^^

    0 0
  • 10/10/12--03:02: Wordless Wednesday #6
  • CLICK HERE for more life, love, friendship and inspiring quotes!

    0 0
  • 10/11/12--22:21: Birthday

  • animated gif ni saya buat sendiri tau.lenguh tangan duk copy paste kat photoscape tu ;) so, hargailah =P

    salam blogger2 semua, just nak bagitau,, hari ni birthday saya,, skrng ni secara rasminya umur saya dah 12 tahun.. huhu~~ dah semakin tua~ :P tak kesah la.. korang tak nak kasi hadiah or wish birthday ke kat saya?? tak nk sudah!! sokey2! :P huhu~~ ^,^ anyway, jom celebrate saya punya birthday sama2... lets sing a birthday song and lets me blow the candles and lets we celebrate together!! :) ok kek ada kat bawah jemput makan ye.. :P nasihat:jgn rebut! sorang satu! ;) saya kasi cupcake tau,bukan kek. why??

    ^_^ on Flickr - Photo Sharing!

    MissJasminee

    ♥Cannibal Cupcake♥

    Tumblr

    strawberrycult.

    the revenge

    ♔ Fuck you I'm fabulous ♔

    Pretty Foods

    Cupcake Order - Hani on Flickr - Photo Sharing!

    Tumblr

    HEYMISSAWESOME

    Chocolate Cupcakes with Peanut Butter Cookie Dough "Frosting" Recipe | gimme some oven

    Miss. Belle

    Sweet heart ... by *aoao2 on deviantART

    Tumblr

    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

    destroy whαt destroys you!

    cupcake, cupcakes, cute, love, pink - inspiring picture on Favim.com

    Pétales

    Sparks fly.

    cute | Tumblr

    Cupcakes Minnie II / Imagens Fofas para Tumblr, We Heart it, etc

    The fucking name is love

    ~ Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ !♥

    valentines day treats 2009 023 no Flickr &acirc;€“ Compartilhamento de fotos!

    Happily Ever After Starts Here

    Chu~

    Moonlight ❤ Beauty

    Likes | Tumblr

    THE FAMOU$ BITCH

    motherfuck3r ◕‿‿◕

    043Wonderland Cupcake Necklace

    Colorful,Cupcake - inspiring picture on PicShip.com

    HEAVEN OF PINK

    Glitterland. ♥

    Delicious Desserts

    Tumblr

    Tumblr

    BαrbieSєxy ∞

    Resultados da Pesquisa de imagens do Google para http://duckduckgrayduck.files.wordpress.com/2011/06/british_cupcake.jpg

    I wish I had an ocean

    Doces poesias.

    369

    cupcake, cute, glitter, sweets - inspiring picture on Favim.com


    ♔ Snape ♔

    motherfuck3r ◕‿‿◕

    Secret Image | Especial ADM

    Glitterland.

    EAT AND BE HAPPY!

    reach for the sky

    let them eat... no Flickr &acirc;€“ Compartilhamento de fotos!

    whisper baby pink on Flickr - Photo Sharing!

    I want you baby

    Untitled

    AMEN † FASHION

    ☁FUCK YEAH CUTE WISHES!

    Tumblr

    Tumblr

    FUCK YEAH CUTE WISHES!

    bεℓℓα.

    Twitter / Recent images by @Moraess_Anna

    penguin « The Cupcake Blog

    ∂

    Facebook

    your bones are my bones.

    Pétales

    Vivre, Rire, L'amour]

    BarbieSexy ∞

    Diet killers

    네이버 지식iN :: 지식과 내가 함께 커가는 곳

    Live,love,laugh

    ok tu je,,mls dh nk "buat" =P. korang chooose la yg mana korang nk.. i choose,, i choose what ye??

    weheartit - sorrowdripsintoyourheart picture on VisualizeUs

    ok korang dah choose dah?? komen la nk yg mana.. nk pegi hntr kat rumah ni.. guna poslaju tau! ^,^ huhu~~




    0 0
  • 10/12/12--23:00: Birthday Part2
  • Salam readers2 semua.. apa khabar?? alhamdulilah! :) ok..  mk citer pasal birthday present pulaks.. ok birthday present saper?? ok refer entry ni => () .ok dah tahu dah kan?? great.. smile ^^ ok present erk?? ok i just nk citer yg saya dh dpt dah present birthday dari my abah. :) hihi.. abah saya bagi beg yg mcm mana nk trgkan eerk?? ok refer gmbr kat bawah ni pulaks k?? ok i dunno la.. but i think beg ni style org korea. kot. i dunno kay?? just rasa je.. sbb mula2 saya nmpk kat citer roftop prince... haha.. enthlah.. kat malaysia ni saya ternmpk org pakai time masa pegi  kat salah satu supermarket kat kuantan... enthla supermarket mana tapi yg pastinya antara east cost mall atau the mall.. lupa lah yunk! XD ok lps tu saya first time jumpa beg ni dijual kat mesra mall.. nk beli,, tapi tak jumpa mana my abah.. ^,^. sbb masa tu jalan2 ngan  mak sedare.. tak kan nk suruh mak sedare belikan kot, kan? ok la gmbr beg tu kat bawah ni ..

    maaf gmbr tade cntik ma.. abaikan je la.. yg penting beg tu,, cntik.. erkk jap cntik gila! wajib plus gila tu ekeke.. :P ok.. trima kasih abah untuk beg tu.. sayang abah ketat2.. ;) haha..

    ok tu hadiah dari my abah kan,, ni hadiah dari Mack Zuckeberg. erk mcm mana nak eja nama dia erk?? sori2.. kalau salah.. haha.. XD ok dia bagi hadiah emoticon kalau komen.. tada tau lagi?? ok try la. komen n korang ltk simbol :) :( (y) ape2 je la. k? haha.. ok bajet la Mark tu bagi hadiah emoticon tu kat aq. huhu mmng aq prasan pun.. xpuas hati ckp arr!! ok merapu meraban merepek betul perenggan ni.. whatever lar... =.="

    ok tak lupa 36 org kawan pesbuk yg wish birthday kat saya.. thanks.. syang kam00... meleleh air liur mata saya skrng ni tau! ekeleh..tipu k! ^.^ huhu~~ ok kawan kat pesbukk 1044 princess n prince org.. tapi yg wish 36 org je?? apa kes?? ok.hiraukan je la diaorg tu :P. n for yg wish dkt saya tu thanks ye yunks! XD syg kamuu ketat2.. erkk laki tak k.! ;) nnti belanja minum starbuck! bnyk la kau ain! haha.. :D

    ok yg wish tu ada gak yg mintak hantr kan kek kan kat rumah?? ok maaf.. birthday kali ni tak beli kek.. birthday kali ni abah belanja kfc.. ee yum,,yum,, best tu! fastfood kegemaranku! :P ok kata kfc saya order menu terbaru tu,, ala.. yg tu tu.. apa erk??? haaa... Zinger Double Down.. huuu~~ bestnya.. nk lagi,nk lagi.. hahha.. sape pnh makan?? korang rasa tak kenikmatan hot n spicy kepingan aym tu?? ke saya je yg rasa! pds222...  even pds pun rasanya ttp terbaik la.... huhu~~ sdp2.. try la.. ;) ok la entri merapu plus blablabla ni.. berhenti di sini saje ler.. bye yunks! XD wasalam~~ ^^


    0 0
  • 10/17/12--05:47: Wordless Wednesday #7

  • 0 0

    Awk,awk dan awk..ha,, awk tu..awk larhh.. ok tlg sedekahkan dua posen kat saya.. tlg la ye??pliss... :3 mudah je kot!.awk tlg ok..faham??tlg saya ya?? klik je link2 says saya kat bawah tu.. trima kasih.. i luv u!but,i luv myself more! :P ngee~~ -.-" tlg tunggu sampai dia habis loading k?? ok..kerjasama anda amat dihargai.. ^^!

    http://bit.ly/Qxvb0z

    http://bit.ly/ROQsow

    Nak jugak akaun yg mcm ni??? Tekan sini. lepas tu korang tekan la sign up yg dkt ats tu... and then,,korang isi apa yang dia suruh isi.. simple je.. tuttututut.. dah siap.. ;) selamat mencuba.! :) untuk tutorial yg lebih detail,coming soon la k?? mls nk buat tutorial ni.. kalau takleh sabar korang search google je la ye yunks??! oklarhh.tq!. Askum..! :)



    0 0

    A|S|S|A|L|A|M|U|A|L|A|I|K|U|M ^^

    ok hari ni merajinkan diri untk j0in segmen kak ain. nama sama tu..fewiit! :P -.-". apapun thanks kat akk wana sbb sudi tag saya.. ^^ mekaseh!! ok la.. mls nk taip entri pnjng2..lenguh den..konon.. -,-" ok la,,korang usha2 la bawah ni..


    klik banner untk memeriahkan segmen niee..  :)



    Followers : 145 org. kamsahamnida! ^^
    Target : 200 *untuk thn ni..eceh.. :P

    awk,awk dan awk.ye awk la...! :) i follow u,u follow i,boleh la kat sini.. yg dah siap follow tu komen ye.ckp la apa2 yg menggambarkan yg korang dah follow blog saya.nanti senanglah nk terjah follow blog korang balik,kan,kan? ;)


    Tag : Akk Comel, Akk Cute dan kam00 semua.!^^ ok bye2.. Wsalam.. :)



    0 0
  • 11/06/12--06:29: 3in1
  • Assalamualaikum,Annyeong.. :). pe khabar? . ok tajuk bla,bla,bla... skit! haha..kalau boley,,nk je aq tulis 2ne1. haha... errkk,,tetiba teringt kat lagu lonely ngan kawan aq... haha.. fewitt.. :P 0,0 truskan je baca .. x).

    1) Tarikh Keputusan UPSR dikeluarkan

    ok.. psl tajuk kat ats tu, tarikh dia, teacher ckp 21/11/12. tapi teacher ckp x kompem lagi.  lps tu balik rmh ckp kat abh.abh bagitau,, 19/11/12. ok.. mana satu betul ni? ok.. .kepada candy2 UPSR, tarikh keputusan UPSR dikeluarkan adalah pada 19/11/12. knpa aq ckp mcm tu?? betul ke?? bahaskan diri guna aq la k? maaf kepada yng lebih tua.. ;-) . aq pegi kat laman web kementerian pelajaran Malaysia.. hajat aq lain sbnrnya. tapi alhamdulilah la,, tiba2 aq tertgk,,, satu tjkk... pasal, tarikh result upsr bila dikeluarkan la,, ok,, lantas aq menekannya,, cewahh,, ayt! x caya korang tgk sini => 5A UPSR ok.selesai 1 tajuk. ^_^ yeay! :P


    2) Cikgu Amalina

    ok. nk citer pulaks psl cg ohsem,cute,comel ni.. hihi.. haha.. huhu~~ ngek ngookk btul aq ni. :P . ok la sbnrnya kan,, sbnrnya kan,,, ee,, malu.. bkn nk menunjuk atau apa k. saja je nk citer,... :) . cg ama kan,, dia kan,, bagikan,, saya kan,, jam kan,, comel!. comel!. comel!. hihi... fhm x?? x sudah.. buat2 fhm je la k..
    sape fhm angkt perut! try la... :P hadiah bufday la ni kan?? hehee.. syg cg Ama. sselama-lamanya,,, setia..! oh,,yeah! :)

    3) In Your Eyes

    ok.. tajuk lagu sbnrnya tu.. ok.. pernh tgk citer ttby x? ok.. prnh x dengar lagu in ur eyes tu,, yg onew nyanyi tu.. ok.. aq,, tiap2 hari dgr lagu ni.. bila dgr je lagu ni, teringt kat ex bf aq., Minho 0ppa,, :3. dgr je lagu ni aq mesti rindu dia,, tae joon oppa.. :'(. siyes k.. ckp psl rindu ni,, teringtkan pulak kat pakwe aq. konon.. sape lagi,, Teukie la.. haha..  XD. lamanya aq kena tgg dia. 2 tahun tu. knpe la rakyat korea ni wajib masuk tentera? >,< apa2 je la.. i'll be waiting for u oppa! fighting! :) . #dah mula jatuh cinta dgn suara onew *-* opss.. rahsia ni. jgn bagitau Teukie k? :P . maafla,,perenggan ni,,mmng buat aq nmpk gatal skit.. aper2 je la.. wslm...

      

    look at him faces,, ouch!! onew,, u're my no.1 2 bias. truly, Ain Nadhirah , XD.

    0 0
  • 11/10/12--05:33: Happy


  • Assalamualaikum~~
    yeah... aq hepi giler sekarang ni.. yuhuuu~~ :P . tapi,, xnk tunjuk sngt... hepi2 pun x ader org perasan. aq je tahu.. haha.. aq buat bodoh je.. mcm2 xde ape2 belaku.. ^_^ huhu~~



    omagoshh!! heart attacked! ^0^

    oppa,,i always support u.. fighting!^^ elf(s), keep calm and believe eunhyuk oppa.
     
    *donghae oppa is better than iu unnie! sorry la fans2 iu.. :P. so, saya sokong eunhae.. :P haha... XD
    aq suka sanagt post mcm ni kan? 2 in 1 . tetiber teringat kat kawan.. i miss u.. huwaa :"( (nangis) :3



    0 0
  • 11/17/12--03:01: Girls and Haircuts
  • Assalamualaikum.Annyeong~~ ^0^


    its happen to me.. :"( . rambut aq skrng ni pndk dah.. mcm sulli unnie.. (perasan) :P . tapi,, rambut unnie lagi cntik... jeles la... :"( . rmbut unnie mmng mcm laki skit.. hihi.. lain kali,buat style mcm ni la pulak erkk?? mengaderr -_-" . 

    0 0
  • 11/18/12--02:35: Result UPSR

  • Assalamualaikum,, ^^. Annyeong, chingu(s).result upsr? esk dpt result kan? ke x? ok.. ckp psl result ni, dupdapdupdap jntung aq dibuatnyer,, masakan tidak,, cewah ayt.. :P . eksited pun ader jgk sbnrnya.. aq cuma tkut kalau aq x dpt 5A. mcm maner aq nk berdepn ngan cg2 aq? it's so memalukan! >,< . knpe aq ckp mcm tu,, exam yg lps2 aq dpt 5A. trial pun aq dpt 5A.aq ckp kat diri aq,kalau result aq x bagus,, sorila kwn2,, aq nk je cpt2 cabut lari balik rmh.. maaf..

    tapi,, kalau x dpt 5A pun nk buat cmne kan? pasrah je la.. aq redha.. eh,, x.! eh,, redha je la.. habis nk buat cmne lagi?? hurmm.. T_T . aq ckp mcm aq x dpt 5A je kan? hurmm.. ape2 je la.. kepada yg baik hati,tlg la doakan saya ni..  Semoga doa2 kalian dimakbulkan. doa la yg elk2.. kepada candy2 UPSR, saya doakan korang supaya dpt result yg korang idamkan k? kalau korang nk 5E ok je.. hihi.. ader ke nk 5E? kat sekolah aq ader.. tapi dia tu,, nkl skit.. kls paling akhir.. phm2 je la.. tapi,, dia baik.. huhu~~


    SEMOGA AWAK DAPAT BANGGAKAN MAK AYAH CIKGU SEKOLAH DENGAN KEJAYAAN AWAK OK? INSYAALAH.. AMEEN~~ murid2dipersilakanmasuk,dimulaidenganmuridprasekolah..  

    hurm,, what i should write anymore? hurmm,, i dunno.. any wish 4 me? uhuks~~ ^_^. goodbye. wasalam...

(Page 1) | 2 | 3 | .... | 8 | newer